SERVEIS AL TRANSPORTISTA

distribucion07

Distribució a Catalunya

Té alguna partida fora de ruta o que no li permet anar a carregar el retorn? Rebutja partides petites per preu o per que li suposa una inversió de temps massa gran? Què li semblaria descarregar-lo al magatzem d’un col·laborador i que ell li entregués?

Llegir més
transbordament01

Transbordament de càrregues

Té dos vehicles que poden intercanviar les seves càrregues i no coincideixen en el temps, lloc o horaris? Podria muntar la seva operativa intercanviant càrregues però no té instal·lacions a Catalunya? Què li semblaria tenir a la seva disposició les instal·lacions d’un col·laborador que li permetés descarregar i carregar quan ho necessités, aprofitant els discs dels seus vehicles al màxim?

Llegir més
emmagatzematge06

Recollida de partides

Les entregues s’han endarrerit i no pot arribar a carregar totes les partides que necessita per tornar a casa? Li ofereixen una càrrega però li queda massa lluny? Què li semblaria que un col·laborador li recollís i li carregués al seu vehicle quan a vostè li vagi bé?

Llegir més
emmagatzematge

Emmagatzematge

Amb la nostra col·laboració recolzarà la seva operativa i tindrà un magatzem allà on el necessiti. Posem a la seva disposició una xarxa de magatzems que li podran recepcionar, emmagatzemar i carregar o entregar quan vostè ho necessiti. Si vostè vol,  ja té magatzem a Catalunya!

Llegir més